"The secret of change is to focus all of our energy,
not on fighting the old, but on building the new"

-Socrates

Direct aanmelden

Medewerkers

Het volledige aanbod is samengesteld door ons hoogopgeleide multidisciplinair team, dat bestaat uit een Psychiater, GZ-psycholoog en 4 psychologen. Zij hebben jarenlange ervaring in deze branche en worden aangestuurd door twee hoofd behandelaren, Ko van Schijndel en Maartje de Graaf.

NuGGZ heeft een eigen behandelprogramma ontwikkeld, op basis van verschillende wetenschappelijk bewezen methodes.

Onze medewerkers

staan voor je klaar!

Ko

Gz Psycholoog

Mijn studie psychologie heb ik gevolgd aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Ik ben na het afronden van mijn studie een aantal jaar werkzaam geweest binnen de Specialistische GGZ en verslavingszorg. Hierna heb ik bij RINO Zuid in Eindhoven mijn opleiding tot GZ-psycholoog afgerond. Voor deze opleiding heb ik in een verpleegtehuis met dementerende ouderen gewerkt en in een praktijk binnen de Generalistische Basis GGZ. In maart 2017 ben ik als regiebehandelaar gestart in een kliniek waar ik werk met forensisch psychiatrische cliënten. Hiernaast ben ik in oktober 2017 als ZZP’ er gestart binnen PPMR, een psychologenpraktijk binnen de GBGGZ in Tilburg. Sinds eind 2017 ben tevens als regiebehandelaar verbonden aan NuGGZ. Op deze manier combineer ik het werken met hele verschillende doelgroepen.

Opleiding en ontwikkeling vind ik erg belangrijk.  Ik heb onder andere een opleiding EMDR (Traumabehandeling) gevolgd en ik ben in opleiding tot Cognitief Gedragstherapeut. Hiernaast neem ik doorlopend deel aan cursussen en scholingen binnen mijn vakgebied(en).

Wanneer iemand zich meldt voor een eerste afspraak heb ik hier altijd veel respect voor. Het is in veel gevallen niet makkelijk om hulp te vragen en je verhaal te doen aan een hulpverlener.  Respect en vertrouwen vind ik daarom essentieel binnen de behandeling. Therapie zie ik namelijk als samen werken aan verbetering en hiervoor is een gelijkwaardig behandelrelatie noodzakelijk. Met vertrouwen bedoel ik niet alleen het strenge privacy-beleid dat wij binnen NuGGZ hanteren. Vertrouwen krijg je als mens naar mijn mening ook als je je gehoord en begrepen voelt en als je het gevoel hebt dat je alles kunt zeggen. Hiernaast zijn transparantie en duidelijkheid van grote waarde voor mij. Ik zal dan ook vaak hard op denken tijdens de behandeling en andersom ben ik altijd benieuwd hoe jij de gesprekken ervaart.

Over mijn privésituatie: ik ben woonachtig in ’s-Hertogenbosch, hier leef ik samen met mijn vriendin en twee dochters.

Marijn

Psycholoog

Na jaren gewerkt te hebben in een overheidsfunctie besloot ik om mijn hart te volgen en heb ik mij helemaal toegelegd op de psychologie. Dit is een van de betere beslissingen die ik in mijn leven heb genomen. Ik help u graag met inzichtgevende gesprekken en technieken uit de cognitieve gedragstherapie om klachten te verminderen en voldoening en plezier uit het leven te halen. Het is een bevrijdende ervaring wanneer schadelijke gedragspatronen worden doorbroken of wanneer irreële angsten en overmatige zelfkritiek je niet meer belemmeren.

Maartje de Graaf

Psychiater

Sylvia

Psycholoog

Mijn eerste stage in de psychiatrie was een schot in de roos, dat is inmiddels zes jaar geleden. Vanaf dat moment wist ik: psychologie past bij mij. Wat maakt dat een mens bepaald gedrag, specifieke emoties en motivaties heeft? Het blijft mij fascineren. Tijdens en na mijn studie Klinische Psychologie aan Universiteit Leiden heb ik gewerkt bij verschillende GGZ-instellingen, met zeer uiteenlopende psychische problematiek. In het speciaal ben ik geïnteresseerd in angst, psychotrauma en rouw.

Een psychologisch traject vind ik een samenwerking. Ik hecht daarom waarde aan het opbouwen van een vertrouwensband, zodat de cliënt zich vrij voelt om te vertellen wat er werkelijk speelt. Zo kunnen wij samen onderzoeken wat de hulpvraag is en hoe we daarop een antwoord kunnen vinden. Mijn doel is dat we als het ware een ‘psychologische toolkit’ samenstellen, zodat de cliënt met vertrouwen de toekomst tegenmoed gaat. Transparantie vind ik belangrijk, ik probeer zo goed mogelijk oog te houden voor het proces en dat met ruimte voor humor en ontspanning.

In mijn vrije tijd zijn er genoeg dingen waar ik blij van word. Ik ontdek graag nieuwe delen van mijn geboortestad Den Haag, maar ook elders in het land en ver daarbuiten. Ik vind het heerlijk om te tekenen en schilderen, ben gek op dieren en heb een passie voor planten en bloemen. Voor een spelletje ben ik altijd wel te porren, zeker als het een escape room is!

Maurice

Oprichter

De reden dat ik deze instelling heb opgericht; is dat de wachtlijsten bij alle regulieren instellingen oplopen en dit is niet goed voor de cliënten die beroep willen doen op zorg. Vandaar de naam NuGGZ. Onze missie is direct ambulante zorg. Dit houdt in dat we de wachttijden zeer laag zullen houden. Het is nu in de vorm van basis en specialistische GGZ, dus voor de lichte en matige klachten kunnen wij je behandelen. Nieuwe innovatieve ideeën tot een succes brengen is mijn passie en dit is er een van.

 

Stephanie

Psycholoog

Ik heb in 2006 mijn studie Gezondheidswetenschappen (specialisatie Geestelijke Gezondheidskunde) afgerond en daarna verschillende banen als psycholoog binnen de volwassenenzorg gehad. In de behandelingen die ik geef probeer ik meestal in de eerste sessies met jou te zoeken naar het verband tussen de klachten waar je last van hebt en jouw levensgeschiedenis om zodoende enerzijds tot inzichten te komen en anderzijds een goed uitgangspunt te hebben voor de start van de behandeling. In behandelingen gebruik ik onder andere technieken uit de schematherapie, cognitieve gedragstherapie en interpersoonlijke psychotherapie. Ik vind het belangrijk dat jij je op je gemak voelt bij mij, dat je niet het gevoel hebt veroordeeld of beoordeeld te worden en dat er ruimte is voor humor en luchtigheid. Mijn affiniteit ligt vooral bij de behandeling van complexe (dieperliggende) problematiek die is ontstaan vanuit de opvoedsituatie in de jeugd of (liefdes)relatie(s).

Sacha

Psycholoog

Inmiddels 21 jaar werkend als psycholoog, blijf ik het enorm boeiend vinden hoe elk mens verschilt van de ander maar ook hoeveel dezelfde wensen wij hebben. Ik vind het een voorrecht om met mensen te kijken hoe zij hun doelen kunnen bereiken. Ik werk directief en transparant en met ervaring vanuit Jeugdzorg, Verslavingszorg en vanuit het veld van de Arbeids gerelateerde problematiek, heb ik een eclectische kijk op het alledaagse leven. Wees welkom!

 

Nataliya

Trainee psycholoog

 

ONZE PARTNERS

SAMEN OP WEG

          

                             

   

 

NuGGZ
Bezoekadres:
Lange Voorhout 58-2 (begane grond)
2514 EG Den Haag
Tel: +31 (0)70 326 06 79

Correspondentieadres:
Laan van Meerdervoort 178
2517 BH Den Haag

info@nuggz.nl

KvK nr. 64 49 81 66
Rekeningnummer NL84 RABO 0307 3479 90
BTW nr. NL 8556 92121 B01

Disclaimer  • Privacy  • Algemene voorwaarden NuGGZ

NuGGZ is een onderdeel van Pret in herstel