"The secret of change is to focus all of our energy,
not on fighting the old, but on building the new"

-Socrates

Direct aanmelden

Medewerkers

Het volledige aanbod is samengesteld door ons hoogopgeleide multidisciplinair team, dat bestaat uit een Klinische psycholoog, GZ-psycholoog en 4 psychologen. Zij hebben jarenlange ervaring in deze branche en worden aangestuurd door twee hoofd behandelaren, Ko van Schijndel en Annemiek Verstappen

NuGGZ heeft een eigen behandelprogramma ontwikkeld, op basis van verschillende wetenschappelijk bewezen methodes

 

Onze medewerkers

staan voor je klaar!

Ko

Gz Psycholoog

Mijn studie psychologie heb ik gevolgd aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Ik ben na het afronden van mijn studie een aantal jaar werkzaam geweest binnen de Specialistische GGZ en verslavingszorg. Hierna heb ik bij RINO Zuid in Eindhoven mijn opleiding tot GZ-psycholoog afgerond. Voor deze opleiding heb ik in een verpleegtehuis met dementerende ouderen gewerkt en in een praktijk binnen de Generalistische Basis GGZ. In maart 2017 ben ik als regiebehandelaar gestart in een kliniek waar ik werk met forensisch psychiatrische cliënten. Hiernaast ben ik in oktober 2017 als ZZP’ er gestart binnen PPMR, een psychologenpraktijk binnen de GBGGZ in Tilburg. Sinds eind 2017 ben tevens als regiebehandelaar verbonden aan NuGGZ. Op deze manier combineer ik het werken met hele verschillende doelgroepen.

Opleiding en ontwikkeling vind ik erg belangrijk.  Ik heb onder andere een opleiding EMDR (Traumabehandeling) gevolgd en ik ben in opleiding tot Cognitief Gedragstherapeut. Hiernaast neem ik doorlopend deel aan cursussen en scholingen binnen mijn vakgebied(en).

Wanneer iemand zich meldt voor een eerste afspraak heb ik hier altijd veel respect voor. Het is in veel gevallen niet makkelijk om hulp te vragen en je verhaal te doen aan een hulpverlener.  Respect en vertrouwen vind ik daarom essentieel binnen de behandeling. Therapie zie ik namelijk als samen werken aan verbetering en hiervoor is een gelijkwaardig behandelrelatie noodzakelijk. Met vertrouwen bedoel ik niet alleen het strenge privacy-beleid dat wij binnen NuGGZ hanteren. Vertrouwen krijg je als mens naar mijn mening ook als je je gehoord en begrepen voelt en als je het gevoel hebt dat je alles kunt zeggen. Hiernaast zijn transparantie en duidelijkheid van grote waarde voor mij. Ik zal dan ook vaak hard op denken tijdens de behandeling en andersom ben ik altijd benieuwd hoe jij de gesprekken ervaart.

Over mijn privésituatie: ik ben woonachtig in ’s-Hertogenbosch, hier leef ik samen met mijn vriendin en twee dochters.

Marijn

Psycholoog

Na jaren gewerkt te hebben in een overheidsfunctie besloot ik om mijn hart te volgen en heb ik mij helemaal toegelegd op de psychologie. Dit is een van de betere beslissingen die ik in mijn leven heb genomen. Ik help u graag met inzichtgevende gesprekken en technieken uit de cognitieve gedragstherapie om klachten te verminderen en voldoening en plezier uit het leven te halen. Het is een bevrijdende ervaring wanneer schadelijke gedragspatronen worden doorbroken of wanneer irreële angsten en overmatige zelfkritiek je niet meer belemmeren.

Yvette

Klinisch psycholoog

Als klinisch psycholoog en mindfulness trainer heb ik twee sterke overtuigingen: de cliënt staat centraal in de behandeling. En nieuwe ontwikkelingen kunnen helpen om de cliëntenzorg te verbeteren.
Met deze twee overtuigingen voel ik me goed op mijn plek bij NuGGZ, want hier wordt cliëntgericht gewerkt en er is ruimte voor innovatie. Ik woon in Spanje, wat maakt dat ik mijn werk vooral online uitvoer. Dat is een nieuwe ontwikkeling waar gelukkig steeds meer ruimte voor komt in de zorg. In mijn loopbaan heb ik op veel verschillende plekken gewerkt. Mijn expertise ligt in de (forensische) verslavingszorg en in (neuro)psychologisch onderzoek. Ik hou van samen zoeken naar de beste behandelvorm voor iedere cliënt. Bij NuGGZ denk ik graag met jou mee over de best passende behandeling.

Maurice

Oprichter

De reden dat ik deze instelling heb opgericht; is dat de wachtlijsten bij alle regulieren instellingen oplopen en dit is niet goed voor de cliënten die beroep willen doen op zorg. Vandaar de naam NuGGZ. Onze missie is direct ambulante zorg. Dit houdt in dat we de wachttijden zeer laag zullen houden. Het is nu in de vorm van basis en specialistische GGZ, dus voor de lichte en matige klachten kunnen wij je behandelen. Nieuwe innovatieve ideeën tot een succes brengen is mijn passie en dit is er een van.

 

Stephanie

Psycholoog

Ik heb in 2006 mijn studie Gezondheidswetenschappen (specialisatie Geestelijke Gezondheidskunde) afgerond en daarna verschillende banen als psycholoog binnen de volwassenenzorg gehad. In de behandelingen die ik geef probeer ik meestal in de eerste sessies met jou te zoeken naar het verband tussen de klachten waar je last van hebt en jouw levensgeschiedenis om zodoende enerzijds tot inzichten te komen en anderzijds een goed uitgangspunt te hebben voor de start van de behandeling. In behandelingen gebruik ik onder andere technieken uit de schematherapie, cognitieve gedragstherapie en interpersoonlijke psychotherapie. Ik vind het belangrijk dat jij je op je gemak voelt bij mij, dat je niet het gevoel hebt veroordeeld of beoordeeld te worden en dat er ruimte is voor humor en luchtigheid. Mijn affiniteit ligt vooral bij de behandeling van complexe (dieperliggende) problematiek die is ontstaan vanuit de opvoedsituatie in de jeugd of (liefdes)relatie(s).

Sacha

Psycholoog

Inmiddels 21 jaar werkend als psycholoog, blijf ik het enorm boeiend vinden hoe elk mens verschilt van de ander maar ook hoeveel dezelfde wensen wij hebben. Ik vind het een voorrecht om met mensen te kijken hoe zij hun doelen kunnen bereiken. Ik werk directief en transparant en met ervaring vanuit Jeugdzorg, Verslavingszorg en vanuit het veld van de Arbeids gerelateerde problematiek, heb ik een eclectische kijk op het alledaagse leven. Wees welkom!

 

Nataliya

Trainee psycholoog

 

ONZE PARTNERS

SAMEN OP WEG

          

                             

   

 

NuGGZ
Bezoekadres:
Lange Voorhout 58-2 (begane grond)
2514 EG Den Haag
Tel: +31 (0)70 326 06 79

Correspondentieadres:
Laan van Meerdervoort 178
2517 BH Den Haag

info@nuggz.nl

KvK nr. 64 49 81 66
Rekeningnummer NL84 RABO 0307 3479 90
BTW nr. NL 8556 92121 B01

Disclaimer  • Privacy  • Algemene voorwaarden NuGGZ

NuGGZ is een onderdeel van Pret in herstel