"The secret of change is to focus all of our energy,
not on fighting the old, but on building the new"

-Socrates

Direct aanmelden

Medewerkers

Het volledige aanbod is samengesteld door ons hoogopgeleide multidisciplinair team, dat bestaat uit een GZ-psycholoog, psycholoog en behandelaar. Zij hebben jarenlange ervaring in deze branche en worden aangestuurd door onze hoofdbehandelaar, Ko van Schijndel.

NuGGZ heeft een eigen behandelprogramma ontwikkeld, op basis van verschillende wetenschappelijk bewezen methodes

 

 

Onze medewerkers

staan voor je klaar!

 

Ko

Gz Psycholoog

Mijn studie psychologie heb ik gevolgd aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Ik ben na het afronden van mijn studie een aantal jaar werkzaam geweest binnen de Specialistische GGZ en verslavingszorg. Hierna heb ik bij RINO Zuid in Eindhoven mijn opleiding tot GZ-psycholoog afgerond. Voor deze opleiding heb ik in een verpleegtehuis met dementerende ouderen gewerkt en in een praktijk binnen de Generalistische Basis GGZ. In maart 2017 ben ik als regiebehandelaar gestart in een kliniek waar ik werk met forensisch psychiatrische cliënten. Hiernaast ben ik in oktober 2017 als ZZP’ er gestart binnen PPMR, een psychologenpraktijk binnen de GBGGZ in Tilburg. Sinds eind 2017 ben tevens als regiebehandelaar verbonden aan NuGGZ. Op deze manier combineer ik het werken met hele verschillende doelgroepen.

Opleiding en ontwikkeling vind ik erg belangrijk.  Ik heb onder andere een opleiding EMDR (Traumabehandeling) gevolgd en ik ben in opleiding tot Cognitief Gedragstherapeut. Hiernaast neem ik doorlopend deel aan cursussen en scholingen binnen mijn vakgebied(en).

Wanneer iemand zich meldt voor een eerste afspraak heb ik hier altijd veel respect voor. Het is in veel gevallen niet makkelijk om hulp te vragen en je verhaal te doen aan een hulpverlener.  Respect en vertrouwen vind ik daarom essentieel binnen de behandeling. Therapie zie ik namelijk als samen werken aan verbetering en hiervoor is een gelijkwaardig behandelrelatie noodzakelijk. Met vertrouwen bedoel ik niet alleen het strenge privacy-beleid dat wij binnen NuGGZ hanteren. Vertrouwen krijg je als mens naar mijn mening ook als je je gehoord en begrepen voelt en als je het gevoel hebt dat je alles kunt zeggen. Hiernaast zijn transparantie en duidelijkheid van grote waarde voor mij. Ik zal dan ook vaak hard op denken tijdens de behandeling en andersom ben ik altijd benieuwd hoe jij de gesprekken ervaart.

Over mijn privésituatie: ik ben woonachtig in ’s-Hertogenbosch, hier leef ik samen met mijn vriendin en twee dochters.

Maurice

Oprichter

 De reden dat ik deze instelling heb opgericht; is dat de wachtlijsten bij alle regulieren instellingen oplopen en dit is niet goed voor de cliënten die beroep willen doen op zorg. Vandaar de naam NuGGZ. Onze missie is direct ambulante zorg. Dit houdt in dat we de wachttijden zeer laag zullen houden. Het is nu in de vorm van basis GGZ, dus voor de lichte en matige klachten kunnen wij je behandelen. Nieuwe innovatieve ideeën tot een succes brengen is mijn passie en dit is er een van.

 

Annemiek

Klinisch psycholoog

Als klinisch psycholoog/specialist en psychotherapeut zet ik me heel graag in voor NuGGZ. Korte wachttijden, professionele hulpverlening en een clientgerichte visie en zorg zijn sterke kanten van NuGGZ ten opzichte van veel andere grote instellingen. We gaan zoveel mogelijk uit van de hulpvraag van de client, en proberen een gezamenlijk idee over de klachten (verbanden) en aanpak te krijgen. 
 
Ik heb vele jaren ervaring in vrijwel alle velden van de GGZ, onder andere in de verslavingszorg, traumabehandeling (o.a. EMDR en PTSS), psychotherapie bij persoonlijkheidsproblematiek, alsook in de ziekenhuispsychiatrie. 
Ik kan dus goed meedenken over wat voor u eventueel passend of niet passend is binnen NuGGZ, qua zorgaanbod.

 

ONZE PARTNERS

SAMEN OP WEG

   

NuGGZ
Bezoekadres:
Laan van Meerdervoort 99
2517 AT Den Haag
Tel: +31 (0)70 326 06 79

Correspondentieadres:
Laan van Meerdervoort 178
2517 BH Den Haag

KvK nr. 64 49 81 66
Rekeningnummer NL84 RABO 0307 3479 90
BTW nr. NL 8556 92121 B01

Disclaimer  • Privacy  • Algemene voorwaarden NuGGZ

NuGGZ is een onderdeel van Pret in herstel