"There is an island of opportunity
in the middle of every difficulty"

-Larry Kersten

Direct aanmelden

Heb je een vraag voor zorg bij NuGGZ? Dan kan je altijd contact met ons opnemen via ons mailadres; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij zijn op het nummer 070 326 06 79 van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar via ons callcenter.  Er wordt vanuit het callcenter een mail naar ons gestuurd. Daarna wordt er waar nodig contact met je opgenomen. 

Je kunt ook per e-mail contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het contactformulier.  

 

Spoed

NuGGZ is een psychologenpraktijk waar ambulante zorg wordt verleend. Je kunt niet bij ons terecht als er sprake is van spoed of crisis. NuGGZ heeft namelijk geen opname-, spoed- of crisisafdeling.

Gezien de beperkte omvang van NuGGZ beschikken wij niet over een spoedafdeling. Aanmeldingen worden alle op volgorde van binnenkomst en op reguliere wijze ingepland. Heeft u sneller hulp nodig omdat de nood hoog is, overlegt u dan met de huisarts voor een verwijzing naar een instelling waar u met spoed terecht kunt.

Kantooruren
NuGGZ heeft geen crisisdienst of opnameplekken. Wanneer u bij ons in behandeling bent, kunt u in geval van crisis tijdens kantooruren rechtstreeks contact opnemen met uw behandelaar. Indien nodig neemt uw behandelaar contact op met uw huisarts, die eventueel de crisisdienst kan inschakelen. Krijgt u in geval van crisis uw behandelaar niet snel genoeg te spreken, neem dan zelf zo spoedig mogelijk contact op met uw huisarts of de vervanger van uw huisarts. 

Buiten kantooruren
’s-Avonds en in het weekend kunt u de doktersdienst bellen. Deze zal indien nodig crisishulp inschakelen. 

Hadoks Haaglanden
Voor spoed in de avond, nacht of weekend bel 070-3469669.
Mocht u zorg nodig hebben wat niet kan wachten, kunt u altijd contact opnemen met uw huisarts, wij hebben namelijk geen breekbaarheid of crisisdienst. 

Alle communicatie wordt confidentieël en discreet behandeld.

Bij een levensbedreigende situatie bel altijd 112.

 

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Bezoekadres
Bordewijklaan 38, 7e etage
2591 XR Den Haag

ONZE PARTNERS

SAMEN OP WEG

             

                       

                  .   

NuGGZ
Bezoekadres:
Bordewijklaan 38, 7e etage
2591 XR Den Haag

Telefonisch bereikbaar:
Ma t/m vr van 8:30 tot 17:00 uur
via callcenter, indien nodig wordt u teruggebeld.
+31 (0)70 326 06 79

En via de mail:
info@nuggz.nl

KvK nr. 64 49 81 66
Rekeningnummer NL84 RABO 0307 3479 90
BTW nr. NL 8556 92121 B01